Antonín Vojtek - malíř jižní Moravy

Novinky

strana 3 / 200
  <<   <   1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   >   >>  

květen262021
Osud mu namíchal všechny barvy života

magazín

Právě v těchto dnech vyšlo další číslo cestovatelského magazínu s tipy na nejkrásnější místa Moravy - Pálava, Mikulov a lednicko-valtický areál. Více najdete na www.looktit.cz a nás těší krásná spolupráce s celým týmem již pátý rok.

magazín

Magazíny najdete na turistických místech a také v naší Galerii 99 v Břeclavi.

magazín

květen202021
KAMÍNEK, který může pomáhat...

kamínek LEDŇÁČEK z jižní Moravy

...a tak malíř Antonín Vojtek vyslyšel prosbu ke spolupráci a na podporu projektu pro Oblastní charitu Hradec Králové namaloval tento kamínek.

Antonín Vojtek Kamínková benefice 2021

Budeme mu při aukci držet palce...a všem ostatním, aby úspěšná dražba mohla pomoci. Letos půjdou peníze na podporu sociální služby raná péče, která komplexně a dlouhodobě podporuje rodiny, jež doma pečují o dítě s postižením.

 

Kamínková benefice Antonín Vojtek

Aukce se uskuteční na portále LIVEbid.cz . Limity na vybrané kamínky je možné nastavovat již od 16. června. Termín začátku online aukce je 30. června od 18 hodin. Vernisáž 16. června, Galerie Koruna, HK.

 

Kamínky přislíbili: Archer Josef, Bavor Josef, Brázda Jiří, Brázdová Jaroslava, Budweisserová Irena, Bukovský Jiří, Civade Hornáková Lenka, Čech Pavel, Čejková Darja, Červená Soňa, Daněk Zdeněk, Dlouhý Bedřich, Franta Roman, Gargulák Jaromír, Gemrot Jan, Harant Jan, Havalková Jolana,Hegerová Vendula, Homola Jan, Holcová Veronika, Hřivnáč Tomáš, Jerie Karel, Jetela Tomáš, Kovanda Jiří, Kašpar Adam, Koblen Karolína, Kristen Jiří, Kubík Tomáš, Kvíčala Petr, Lamr Aleš, Matuška Pavel, Merta Jan, Miffek Lukáš, Němec Martin, Myslikovjanová Barbora, Oliva Otmar, Páleníček Oldřich, Pucholt Pavel, Rittstein Michael, Sodomka Martin, Stenclová Ivana, Surůvka Jiří, Suchý Jiří, Svoboda Jerry Jaroslav, Šalamounová Barbara, Šedá Kareřina, Štech Adam, Třešňák Vlastimil, Večtomov Sonya, Vendlová Libuše, Viková Jindra, Vojtek Antonín, Zdeněk Jirků, Zlamal Josef.

květen182021
Mezinárodní den muzeí a galerií

Právě dnes je MEZINÁRODNÍ DEN MUZEÍ A GALERIÍ. Pravda, naše galerie je malá a byla neskutečně dlouho pro veřejnost zavřená. Ještě nikdy se to během její existence nestalo.

Rok 2020 a 2021 zasáhl naši činnost po všech stránkách. Věříme, že si k nám zase najdete cestu a věnujete svůj čas umění, že budete mít radost z koncertů, divadel, výstav kdekoliv na světě.

My kromě aktivit v Galerii 99 v Břeclavi připravujeme také setkání na dalších místech, sledujte aktuality. Možná se dočkáme i zajímavého bonusu. Těšíme se na všechny!

☀ 12. června Blažovice u Brna Víkend otevřených zahrad.

☀ 20. června Kobylí

☀ 3. července Brno

☀ 10. července Horní Bojanovice

květen152021
Malíř jižní Moravy má Hustopeče stále v srdci

Hustopeče - Antonín Vojtek

ŽIVOT DOSTAL JINÝ ROZMĚR - pro město Hustopeče a reportáž Kláry Vyhňákové jsme na natáčení otevřeli depozitář Antonína Vojtka. Děkujeme za návštěvu a milou atmosféru.

Hustopeče Antonín Vojtek

Těšíme se na další spolupráci a reportáž najdete zde.

redaktorka Klára Vyhňáková a Antonín Vojtek

květen112021
Biblické písně A. Dvořák- TV KŘESŤANSKÝ MAGAZÍN

Biblické písně Antonín Dvořák

 

Umění jako povzbuzení i duchovní vzpruhu chce lidem přinášet brněnský spolek Verbum et Musica spojený s Církví československou husitskou. Ten právě teď vydal nové CD, kde se spolu s Biblickými písněmi a Třemi duchovními zpěvy Antonína Dvořáka objeví i klavírní a varhanní improvizace.

 

Čekáme na termín koncertu v Brně.

 

KŘESŤANSKÝ MAGAZÍN reportáž najdete zde.

květen102021
OBNOVENÍ PROVOZU Galerie 99

Julie Vojtková - autorka kolorované kresby

Vážení návštěvníci,

těšíme se na setkání s Vámi, i když pouze v omezených podmínkách. Věříme, že se postupně budeme moci vracet i k dalším akcím, které jsme pro Vás rádi připravovali.

Alternativní galerii s výstavou Antonína Vojtka najdete zde.

 

Pálava - olejomalba - Antonín Vojtek

 

Od 11. května se provoz obnovuje částečně, máme již dlouhodobě sjednané termíny pracovních schůzek mimo galerii i město Břeclav. Může se tedy stát, že galerie pro veřejnost otevřená nebude. Pokud nás potřebujete navštívit, prosím, ověřte si tuto možnost na telefonu 723887977.

 

Od 17. května již bude možnost Galerii 99 navštívit v pravidelném čase 14-17 hodin ve dnech úterý až pátek, po domluvě kdykoliv.

 

Děkujeme za pochopení a přejeme pěkné dny!

 

alternativní galerie výstavy Antonína Vojtka

duben252021
CESTOU neCESTOU alternativní galerie

Antonín Vojtek

Vážení a milí návštěvníci,

obrazy Antonína Vojtka vyrazily v měsíci dubnu do ulic Břeclavi a do přírody. Můžete se těšit na výstavu obrazů CESTOU neCESTOU v alternativním výstavním prostoru. Vzhledem k aktuálním opatřením je galerijní činnost do odvolání přerušená. Jsou zrušené výstavy Antonína Vojtka, na které jsme se dlouho připravovali a těšili. Nemají ani nový náhradní termín. Zrušili jsme pod vlivem okolností výstavní plány a akce v naší Galerii 99. Věřte, že nám v té situaci není lehko a stále se snažíme o trpělivé čekání.

Břeclav- most u cukrovaru

Ale protože neumíme zahálet, máme novinku. Mohlo sice častěji svítit slunce a vítr méně foukat, ale nechtěli jsme dlouho čekat. Výstava je tady pro vás všechny, kteří máte rádi obrazy A.V., a kteří jste třeba i zvědaví na zákoutí města Břeclavi. Fotky z přírody jsou také z oblasti katastru města. Nemohli jsme obsáhnout vše, ale věříme, že nám to nebudete mít za zlé.

Přejeme všem návštěvníkům příjemnou virtuální procházku největší galerií široko daleko. Najdete ji zde.

Mějte se krásně a zdravě!

Jitka a Antonín Vojtkovi

Břeclav- alternativní výstava

duben222021
Sny, touhy a naděje - vzpomínky

Horní Bojanovice

Není čas čekat, a tak se pomalu rodí 3. kniha Antonína Vojtka věnovaná rodným Horním Bojanovicím. Bez pomoci to nepůjde...prosím, přečtěte si dopis a případně nás kontaktujte. Děkujeme!

Víc později...

Horní Bojanovice- dopis

číslo účtu 175346038/0300

Horní Bojanovice

duben182021
Fialkový pozdrav z pod Pálavy

💚💜💚 Něžná vůně a křehká krása fialek, kdo by je neměl rád...JARO 2021.

Letos je trochu víc studené, ale přece jen rozkvetlé...Zatím je galerijní činnost přerušená, tak pracujeme na nové knížce a nové alternativní výstavě. Věříme, že se vám bude líbit.

Antonín Vojtek - fialkový pozdrav z Pálavy

duben22021
Mandloňový sad...a nový hedvábný šátek

hedvábný šátek Mandloňový květ

MANDLOŇOVÝ SAD v podvečer...

hedvábný šátek s mandloňovými květy

Na tuto chvíli jsme se opravdu dlouho těšili. Nakonec nám počasí moc nepřálo, foukalo a slunce nikde. Ale nevadí, stromy jsou v plném květu, bzukot včel nešel přeslechnout...a nový hedvábný šátek najdete opět na e-shopu. Obraz si můžete prohlédnout tady.

Víc fotografií na Facebooku.

 

mandloňový sad Julie Vojtková

 

Sad známe dlouhá léta, poprvé jsem ho viděla jako hodně zadedbané místo. Časem se z toho stalo téměř "poutní místo" a my jen těžko hledáme chvíli, kdy tam najdeme klid...Podívejte se třeba tady.

duben12021
U medvěda v lese - plecháčky

Julie Vojtková

Jarní novinka - kolekce autorských plecháčků. Už je vložena na E-SHOP. Ať se vám líbí a užijete si je na výletech!

plecháčky od Julie

březen272021
Malíř a víla na Pohansku...šátek a výstava

Julie Vojtková

🐦🌳🐦 Vážení a milí, byli jsme na procházce, na trochu pracovní procházce...a bylo to tak fajn, že se zrodilo toto "video".

🌳 Šátek připravujeme k prodeji, najdete ho na e-shopu. Ať se vám líbí! Přejeme krásné jarní toulání!🌳

Julie Vojtková a Antonín Vojtek

Video najdete zde.

Antonín Vojtek

březen222021
Letní vzpomínka na Pálavu na e-shopu

jaro 2021 koniklec

Letní vzpomínka na Pálavu a Láska je život jsou naše další jarní novinky na e-shopu.

Tyto originální sklenice s motivy od Antonína Vojtka určitě oceníte a jsou opět doplněné speciálními tubusy na míru. Kamkoliv půjdete, pojedete, poletíte, mohou být s vámi.

originální sklenice Antonína Vojtka

Určitě je to i tip na dárek. Co myslíte?

letní vzpomínka na Pálavu

březen52021
Jak šla KRASLICE na vandr

Kraslice Antonína Vojtka

Právě dnes jsme vypravili na vandr naši rekordní KRASLICI, která je zapsaná v knize rekordů v roce 2015. Překonala cestu oknem, přejela okres Břeclav, opustila svůj rodný kraj a bude dělat radost v Hranicích. To je skvělé, že to tak zvládla. Více fotografií a informací najdete na našem Facebooku.

Kraslice Antonína Vojtka

 

Najdete reportáž také zde na Deníku.cz. Děkujeme.

 

NOVINKA 12. března 2021

Týden intezivní práce a je tady druhá unikátní kraslice. Podívejte se zde.

 

Když se daří navázat kontakt s medii, je to vždy znát. A tak se naše kraslice staly mediálními hvězničkami, rozhlas, noviny i televize.

televize Nova a naše kraslice

březen32021
NOVINKA - Biblické písně...Antonín Dvořák

CD Antonín Dvořák Biblické písně a Tři duchovní zpěvy

 

Vážení a milí přátelé, představujeme první jarní novinku. Vlastně i jakousi novou výstavní síň, protože se jedná také o obrazy.

Máme radost z krásné spolupráce a věřte, že se moc těšíme, až se uskuteční plánovaný koncert se vzácnými hosty. CD s Biblickými písněmi a s Třemi duchovními zpěvy Antonína Dvořáka je doprovázeno obrazy A. Vojtka a toto propojení vzniklo díky pozvání Vratislava Jana Marši ze spolku VERBUM ET MUSICA. Je neskutečné, s jakou láskou CD vznikalo a všichni tvůrci si zaslouží velký dík, protože se vzdali svých honorářů. Můžete se zaposlouchat do zpěvu Zdeňka Plechy a na klavír a varhany hraje Jan Král.

Nevíme ještě kdy to bude, ale věříme, že brzy.

 

CD Biblické písně a Tři duchovní zpěvy - Antonín Dvořák

Více určitě najdete na www.verbumetmusica.com

únor282021
Tišnov očima malířů

ÚSPĚŠNÁ VÝSTAVA BYLA PRODLOUŽENA DO 5. DUBNA 2021.

Tišnov očima malířů- výstava 2021

Stále se něco děje a jsme rádi, že nás najdete v Tišnově. Výborný nápad galerie ArtPeriskope. Více najdete v programu. Přejeme všem fajn procházku...

Tišnov 2021 - program

Tisková zpráva o výstavě „Tišnov očima malířů“:

Vzhledem k tomu, že se epidemiologická situace u nás nelepší, stále není možné pořádat žádné kulturní akce. A tak jsme se v Tišnově rozhodli, že na základě velkého zájmu o naši prosincovou výstavu s názvem „Tišnovská cesta za betlémy“, kde betlémy byly vystaveny ve výlohách, zopakujeme tuto myšlenku ještě jednou. Uspořádáme další, tentokrát jarní „turistickou“ výstavu „Tišnov očima malířů“.

Pojďte se podívat na Tišnov, jak ho viděli a vidí jiní. Ve spolupráci s městem Tišnovem, Městským kulturním střediskem a Muzeem města Tišnova připravil Spolek Art Periscope, z.s. procházku Tišnovem očima malířů, která Vás seznámí s obrazy umělců z regionu i odjinud, umělců již odešlých i současných. Ty všechny spojil Tišnov jako inspirace a motiv obrazu. Výlohy některých institucí a obchodů se proto opět promění v galerii a přinesou umění tak blízko, jak současná nelehká doba dovolí.

Výstava bude zahájena v neděli 28. února 2021 v 15.00 hodin u kavárny Coffein před budovou Městského kulturního střediska, potrvá do 21. března 2021 a její trasa je znázorněna na přiložené mapce.

Koželušská Tišnov

p.s. Pro výstavu v Tišnově vznikl i motiv na nové tričko od Antonína Vojtka. Před lety byla Koželužská ulička v Tišnově nejužší v České republice, v současnosti již o své prvenství přišla.

únor252021
VYPLOUVÁME do světa novinek...

Julie Vojtková

Za pár dní vyplouváme do světa našich novinek…

 

Svět se změnil, vím. Můžete to vnímat jinak, chápu to. Mnozí to mají mnohem těžší, nepochybuji.

 

Julie Vojtková

Seznamte se, toto je naše Julie a jsem na ni hrdá. Za chvíli to bude rok, kdy žije v „dobrovolné karanténě“. Kdy v situaci, za kterou nikdo nemůže a ve které se všichni učíme žít, velmi úspěšně maturovala a zvládla výborně i podivný semestr on-line výuky na VŠ. Pravdou je, že se na všechny zkoušky pečlivě připravila a nevidím, že by vyučující slevili ze svých nároků.

Nezná své nové spolužáky, nevídá se s bývalými spolužáky, omezila všechny své kontakty na minimum. Trpělivě čeká, až bude lepší čas, až bude její táta očkovaný. Není to normální život, není to radostné studentské období, není to lehké. Občas přijdou „bouřky“ a je nám všem hodně smutno.

Za chvíli to bude rok, kdy nemůžeme pracovat v galerii, za chvíli to bude rok, a my jsme zvyklí hodně pracovat…a věříme, že už to společně vydržíme. Ono, když pracují tak dlouho 3 lidé na tzv. home office, je to dřina, nemyslete.

Nebaví nás to, ale nic jiného v tuto chvíli dělat nemůžeme. Pro naši rodinu není jiná cesta…a já jsem na Julii hrdá. Je to normální mladý člověk. Vím, že takových podobných rodin je mnoho, kde žije více generací. Promiňte, jsem osobní. Až si to tady přečte, tak mě Julie asi „zabije“. Mějte se rádi a užívejte si každý den! Možná budeme mít štěstí a budeme taky staří.

J.V.

p.s...my už ta opatření lépe dodržovat nemůžeme...:-)

únor192021
PUTOVÁNÍ krajinou...

Pálava

Putování krajinou máme v popisu práce, ale většinou jsme se o fotografie nedělili. Pravdou je, že malíř krajinář do přírody musí pravidelně. Už to bude pomalu rok, kdy se nemůžeme stýkat s přáteli. Nikam na návštěvy nechodíme, dodržujeme všechna opatření, návštěvy nechodí k nám. Pracovní možnosti jsou značně omezené. Je nám z toho smutno, ale s novou životní situací se vyrovnáváme všichni.

Fotky z procházek najdete na veřejném profilu Facebooku. Přidejte se, chtete-li. A tady na e-shopu vám již velmi brzy představíme naše "jarní" novinky.

Lom na Janičově vrchu - Mikulov

 

Přejeme všem krásné jaro a hodně optimismu!

Jitka a Antonín Vojtkovi

 

Mikulov

leden302021
Galerie je zavřená...ale my pracujeme

...jak jen to situace dovoluje.

Milí přátelé, návštěvníci,

nemáme dovolenou ani "nějaké" náhradní volno.

Nikdo neví, kdy se situace zlepší, ale pokud bude v našich silách a možnostech, budeme se vám věnovat, :-) pokud nás budete potřebovat. Samozřejmě v souladu s nařízením vlády a s ohledem na pandemickou situaci.

...tak se držte, zachovejte nám, prosím, přízeň a mějte se prima.

Poslední video "výstavní" najdete zde.

Jitka Vojtková

vojtkova@vojtek-av.com

 

Pálava- Antonín Vojtek

 

❤ Když jsou VZPOMÍNKY SILNĚJŠÍ ❤ než realita...na ty časy, když pod Pálavou nebylo velké jezero, ale nádherný lužní les, na ty malíř nikdy nezapomene❤...chodil a kreslil, vše ukládal do paměti, aniž by tušil, že na tu okouzlují krajinu bude stále vzpomínat, že ji navždy bude mít uloženou ve svém srdci. ❤

 

Prostřední rybník, olejomalba Antonín Vojtek

leden292021
Neopakovatelná návštěva v ateliéru

Návštěv k nám v běžném čase předcovidovém chodí celkem dost a některé si přejí být i tak trochu „utajené“…

Hana Maciuchová a Antonín Vojtek

Je to přesně rok, kdy navštívila ateliér Antonína Vojtka Hana Maciuchová se svými blízkými a s přáteli. Od chvíle kdy tento týden zemřela, si stále dokola naše setkání přehráváme ve vzpomínkách. Nenáleží nám o ní sdělovat cokoliv osobního, tak dobře jsme se neznali. Ale bude nám moc scházet. Bylo to tak radostné a inspirující setkání. Hanička, jak jí blízcí oslovují, byla neskutečně ojedinělá osobnost a vážíme si příležitosti, že jsme prožili společný čas. Všechno krásné bylo řečeno jinde. A ano, opravdu, taková skvělá byla.

Antonín Vojtek

 

Od té doby žijeme spíše v izolaci- přišel covid a jen letní období nám dovolilo se více stýkat s lidmi a pracovat. Uzavření před lidmi je i pro nás těžké a trvá to už dlouho. Z návštěv jsme vždy měli radost a z mnohých „cizích“ lidí se stali časem přátelé. Pracujeme a věříme, že bude příležitost vám naše „plány“ přestavit.

Hana Maciuchová- věnování do knihy

Mějte se krásně, dávejte na sebe pozor a važte si společných chvil. Už nemusí nikdy přijít! Už se nesetkáme ani s paní Hanou, přestože jsme si to slíbili.

Jitka a Antonín Vojtkovi

leden182021
TANČÍCÍ STROMY na Pohansku

Zámeček na Pohansku leden 2021

Vážení a milí návštěvníci,

jistě jste už našli naši poslední výstavu mezi nebem a zemí

Z MÉHO ŽIVOTA.

Při krátké procházce na Pohansku nám běžely hlavou vzpomínky, protože je to místo, které rádi navštěvujeme. Stromy, které jsou pro nás důležitým symbolem, tam skutečně před lety rostly. Už je máme sice jen na obraze, ale zůstaly nám také v srdci.

Tančící stromy A. Vojtek

Přejeme všem krásné a hlavně zdravé dny!

A protože teď trochu víc sedíme u kamen, přidáme úryvek z oblíbené knížky.

**************************************************************************

HLEDAL JSEM A ZDÁLO SE MI,

ŽE JSEM BÍLÝ STÍN.

Závidím stínům jejich slunce.

 

Po teplém odpoledni dýchla na krajinu zvonivě mrazivá noc a krajina se probudila bílá se probudila bílá, bílá jako postel pro svatební noc, bílá jako postel pro rodičku; chřestivě bílá.

Bílé grafické listy prokřehlých vinohradů, bílé brázdy, bílé stromy, bílé cesty černých zpráv mezi telegrafními sloupy, smyky na náledí, černí havrani.

Bílé louky v bílém lužním lese, bílé duby na těch bílých lukách, bílá hnízda čápů, čápi za mořem.

A potom se mlha zvedla a na jedné straně modré oblohy se zubilo slunce, na druhé straně se styděl dorůstající měsíc. Slunce přece jenom hřálo, jinovatka tála, brázdy černaly, vinohrady zhnědly, havrani odletěli, louky zrezivěly, duby na těch zrezivělých lukách pookřály.

Spatřil jsem bílé stíny.

Stál jsem na hrázi, v Dyji chřestily ledové kry, ledové kry veliké jako kluziště se tiše lámaly přes hranu jezu, voda hučela a svět byl již od pohledu studený, jaro ještě kdesi za komínem. Louky zrezivěly a slunce na ně svítilo a jenom ve stínu rozpřažených paží staletých králů lužních lesů zůstala bílá jinovatka.

Spatřil jsem bílý stín a nebyl to přelud.

Můj stín byl černý, stín dubu bílý. Trvalo to jenom krátce. Země se pootočila a všechny stíny spořádaně zčernaly.

 

KDYBYCH BYL BÍLÝCH STÍNEM SVÉHO ČASU,

ŠEL BYCH SI SVOU VLASTNÍ CESTOU.

 

Jan Kostrhun Druhý pramen duhy

**************************************************************************

 

GALERIE JE STÁLE PRO VEŘEJNOST DO ODVOLÁNÍ ZAVŘENÁ. Ale pracujeme na telefonu, na Fc...neváhejte se ozvat.

leden102021
Z MÉHO ŽIVOTA 230. výstava A. Vojtka

Z mého života 230. výstava A. Vojtek

ODKAZ NA VÝSTAVU O 87. A. Vojtka k NAROZENINÁM NEJDETE ZDE.

 

Výstavní rok 2020 byl neustále upravován. Některé dlouho připravované výstavy se úplně zrušily, jiné odložily nebo přesunuly.

Věřte nebo nevěřte, už je to tak. Nikdy by nás nenapadlo, že 230. výstava Antonína Vojtka bude probíhat pouze virtuálně. Ale už to nezměníme.

 

Tak se pohodlně usaďte, chvíli zapomeňte na starosti a přijměte naše pozvání na výstavu mezi nebem a zemí. Alespoň na dálku připíjíme všem na zdraví a těšíme se, že se opět budeme setkávat.

Začínáme s výstavou 10. ledna 2021 a nikdy nekončíme…to je vlastně docela fajn.

Za situace, kdy klasické výstavy budou dlouhodobě omezovány, víme, že je to jediná možnost, jak vám v těchto dnech můžeme představit nová výtvarná díla z ateliéru A. Vojtka. Většina z nich vznikla v roce 2020.

 

Prostřední rybník jižní Morava - foto Jitka Vojtková

 

Obrazy, které uvidíte, jsou doplněné fotkami ze života v inspirující přírodě.

Přejeme příjemný den a pěkný zážitek.

Jitka a Antonín Vojtkovi

 

p.s. odkaz samozřejmě doplníme 10.1. 2021

leden12021
PF 2021 Z LÁSKY ...novinka Antonín Vojtek

Antonín Vojtek hedvábný autorský šátek s motivem obrazu

Na konci roku 2020 připravujeme do prodeje novou minikolekci autorských hedvábných šátků s motivy obrazů Antonína Vojtka. Fotili jsme na překráném místě jižní Moravy s výhledem na Valtice, kousek od hranic s Rakouskem na oblíbeném místě...na kolonádě Reistna. Na další fotografie se můžete podívat zde, vzniklo tak trochu neplánovaně i PF 2021.

Julie Vojtková s hedvábných šátkem z autorské edice Antonína Vojtka

Více informací doplníme později a také vložíme na e-shop během následujících dní v měsíci lednu.

Antonín Vojtek...

prosinec312020
Poděkování a vánoční pozdrav 2020

Pf 2021 a vánoční přání Vojtkovi

Vážení a milí návštěvníci, příznivci galerie, milovníci umění, přátelé,

rok 2020 pomalu končí.

Přinesl nám lidsky i pracovně mnoho komplikací a změn, ale přesto máme radost ze všech setkání a zajímavé spolupráce. Rok 2020 jsme zvládli a s pomocí přežili. To následující období bude těžší, náročnější a i když máme vážné obavy, věříme, že společně to zvládneme.

Děkujeme a přejeme všem hlavně zdraví a štěstí v novém roce 2021 a krásné Vánoce, které nás čekají a užijte si ty neobvyklé a kouzelné chvíle!

Nakonec to byl docela dobrý rok, jen úplně jiný, než jsme plánovali.

 

s úctou Jitka a Antonín Vojtkovi s Julií

 

Galerie 99 je z důvodu nařízení vlády od 18. prosince až do odvolání pro veřejnost zavřená.

Pokud potřebujete individuální konzultaci, prosím, obraťte se na nás tel. 723887977 nebo vojtkova@vojtek-av.com. Rádi se vám budeme věnovat.

prosinec192020
PODZIMNÍ výstava v Galerii 99 Břeclav

Prosím sledujete novinky výstavu prodloužíme do měsíce LEDNA 2021. Výstava bude pokračovat v novém roce a provoz galerie musíme uzpůsobit nařízením vlády s ohledem na pandemii COVID 17. Prosím, sledujete aktuální dění...

Galerie 99 v Břeclavi 2020

PODZIMNÍ VÝSTAVA měla být výstavou autorskou, ale sám autor ji v létě vzdal s ohledem na letošní situaci. Chtěli jsme tedy připravit novou výstavní kolekci, která by se věnovala akvarelu. Podařilo se nám to částečně.

Naštěstí máme svého domácího autora - A.V., který se celé léto věnoval tvůrčí činnosti. Antonín Vojtek připravil cyklus kolorovaných grafik s motivy naší krajiny.

S láskou a s radostí, že jsme vše zvládli, jsme komorně výstavu Něha akvarelu v Galerii 99 v pátek 9. 10. zahájili. Při dlouhé přípravě jsme netušili, že ji budeme muset vzápětí od 12. 10. zavřít. Z důvodů vládních krizových opatření je tedy galerie až do odvolání pro veřejnost uzavřena. Velmi se omlouváme, letošní rok je i pro nás náročný. Zdá se, že už nebude žádná větší akce.

Galerii určitě otevřeme, jakmile to bude možné. Výstava potrvá do 19.12. 2020.

Antonín Vojtek

Výstava je pro vás připravena, také další novinky, jen musíme být trpěliví a brát celou situaci s respektem. Prosím, zachovejte nám přízeň. S Individuální konzultací se můžete na nás obrátit na telefon 723887977 nebo vojtkova@vojtek-av.com.

 

Antonín Vojtek

 

p.s. kalendář bude :-) sledujte web a Fc

Kalendář pro rok 2021 je hotový a kmotrem se stal sám autor Antonín Vojtek. V době nouzových opatření jsme ho zvládli i pokřtít. Podívejte se zde. Prodej zahájen tel. 723887977, vojtkova@vojtek-av.com

prosinec172020
časopis VERONICA

časopis VERONICA

Krásná spolupráce nás po celý rok 2020 provázela s časopisem pro ochranu přírody a krajiny VERONICA.

Antonín Vojtek

Víc najdete na www.veronica.cz a poslední číslo je právě v prodeji. Měli jsme z takové spolupráce radost, které tento rok bylo víc než třeba. Antonín Vojtek poskytl veškeré obrazy k publikaci bez nároku na honorář.

časopis VERONICA

prosinec132020
Andělský pozdrav v neděli

Andělský pozdrav od Julie

⛄️❤⛄️❤⛄️ Andílek, kterého namalovala Julie má svůj domov a vlastně i příběh. Putoval na Mikuláše dál, aby udělal radost. Letos je ten rok u nás o malých radostech, přestože se toho děje tolik. Bylo mi v pátek docela smutno nebo spíš nostalgicky?

❤ V galerii mělo být plno lidí na vánočním setkání, které jsme museli zrušit. Měl vonět svařák, měla znít hudba a měly se rozdávat úsměvy a dárečky. Místo toho jsem v 17 hodin uklízela a zamykala. Galerie bez návštěvníků fungovat nemůže.

Nyní uvidíte aktuální výstavu Něha akvarelu. Věříme, že se opět budeme scházet při různých příležitostech. Těšíme se na další výstavy, setkání, akce... Následující rok nebude pro existenci galerie snadný. Přijďte se podívat, podpořit nás a další výtvarníky. Vím, že to tak nyní musí být a vím, že jsme vděční životu, co všechno jsme letos přes to všechno dokázali. Těším se na vás. ❤ Máme ZATÍM otevřeno v pravidelném čase od 14-17 hodin v úterý až v pátek, po domluvě kdykoliv. Mějte se krásně! ❤

prosinec112020
Vánoční setkání 2020 - ZRUŠENO

vánoční setkání v Galerii 99 Břeclav

Vážení a milí příznivci, přátelé, toto se nám píše hodně těžko. Věřili jsme, že to zvládneme, ale v tuto chvíli už ztrácíme naději.

I když věříme na ZÁZRAKY, vidíte jak se to letos vyvíjí. Moc jsme chtěli prožít pár chvilek s Vámi. Přemýšleli jsme nad různými možnostmi. Nevypadá to dobře. Už jsme letos zrušili tolik pěkných setkání...

Přemýšlíme, že bychom to vánoční setkání pro rok 2020 mohli uskutečnit třeba v květnu, v červnu 2021? Schovejte si "lístečky". Vánoční setkání v létě? To jsme ještě neměli. :-)

Prosím, ozvěte se, napište co si myslíte, jestli máte nějaký jiný nápad a sledujte web a facebook.

Je to poprvé v historii galerie, ale nic s tím nenaděláme. Nařízení jsou jasná.

Omlouváme se a prosím, zachovejte nám přízeň. A podpořte nás i v následujícím roce.

Pracujeme a těšíme se, až se situace stabilizuje. Podívejte se na nový obraz A. Vojtka zde i s píničkou Jožky Černého.

 

Přejeme všem klidný a zdravý předvánoční čas!

s úctou Jitka a Antonín Vojtkovi

26. 11. 2020

 

KDYBY SE TEN ZÁZRAK STAL A MOHLI BYCHOM SE SETKAT, TAK TO TADY NAJDETE NAPSÁNO!!!

 

p.s. v průběhu roku mohl vzniknout nějaký informační šum o termínu, ale rozhodnutí je stejné

prosinec102020
Jak ŽIJETE???

Jak se máte? Jak žijete? Od jara se toho tolik v naší práci změnilo. Snažíme se ten čas nepromarnit...tak vám představujeme nový obraz Antonína Vojtka.

Doufáme, že se v roce 2021 setkáme a bude nám spolu zase fajn. Nyní potřebujeme udržet činnost galerie, tak přijďte, máme otevřeno. Těšíme se.

Antonín Vojtek

prosinec32020
Galerie99 OTEVŘENO

Andělský- Horní Bojanovice A. Vojtek

Vážení návštěvníci, zveme k návštěvě Galerie 99 a těšíme se na vás.

Máme připravené nové dárkové poukazy, kalendář 2021, dorazily nové skleničky s motivem Pálavy a také jste ještě neviděli výstavu Něha akvarelu.

Provoz je sice omezen, nemůžeme pořádat setkání, vernisáže, besedy, kurzy a ani další naše aktivity, ale snad se to časem zase vrátí...

s přáním pěkného adventu

Jitka a Antonín Vojtkovi

 

dárkový poukaz

 

Pravidelná otevírací doba galerie je úterý až pátek 14-17 hodin, ale pro VÁŽNÉ ZÁJEMCE PO DOMLUVĚ OTEVŘEME KDYKOLIV. Prosím, pište na vojtkova@vojtek-av.com nebo telefon 723887977.

 

Galerie 99 Břeclav 2020

prosinec22020
PRODEJ + KŘEST kalendáře A. Vojtka pro rok 2021 Z lásky k jižní Moravě

PRODEJ KALENDÁŘE BYL PO KŘTU ZAHÁJEN, ALE PRO VELKÝ POPLATEK ZA POŠTOVNÉ, JSME HO NEVLOŽILI NA E-SHOP. PROSÍM ZÁJEMCE, napište na vojtkova@vojtek-av.com, volejte 723887977, vše domluvíme :-).

Cena poštovného je dle zkušeností 200-300 Kč.

Antonín Vojtek křest kalendáře pro rok 2021

.

Prosíme o trpělivost, ale již se vše dozvíte a máme radost, že jsme i v této nelehké době dokončili přípravu kalendáře Antonína Vojtka pro rok 2021.

Z LÁSKY K JIŽNÍ MORAVĚ

tak se jmenuje soubor 3 kalendářů pro rok 2021.

Sami jsme stáli uprostřed lužního lesa, zvládli jsme to mezi kapkami deště a distanční výukou na VŠ naší Julie, ale rozumíte nám, nechtěli jsme to z úcty k tradici vzdát. Nemohli jsme se setkat, obejmout, usmát se na sebe a radovat se, že se vidíme.

Dlouho jsme na vším váhali. Moc nám scházíte. Kalendář je bez slavnostního setkání, ale je pokřtěný. Může vám dělat radost celý rok. Nikam nemusíte pospíchat. Žádný měsíc vám neuteče. Chtěli jsme ho udělat jedinečný, tak jsme volili velký a jednostránkový formát.

Máte možnost si koupit Ledňáčka formát A1 (59,4x84,1 cm) cena 200 Kč nebo Pálavu a motiv Lužní les ve formátu A2 kus za 150 Kč.

Vše vytisknuto na papír 250 gr tiskárna Helbich Brno, s přípravou nám pomohl Jaroslav Minařík. Díky.

Bylo to v tomto čase těžké realizovat, ale z výsledku máme radost.

Tak si ji prožijte s námi! I když ze záznamu. Chápejte, že to jinak nešlo. Ale v lese je teď tma jako v pytli. Jsme sehraný tým, v sobotu kalendář přivezli, v neděli pršelo a v pondělí se křtilo a podívat se můžete zde. 😊 Za dodržení všech opatření jsme to zvládli a nálada byla fajn. Uvidíte v bonusovém videu v prosinci. Kmotrem kalendáře se tak stal sám Antonín Vojtek.

Antonín Vojtek s Jitkou a Julií

 

Antonín a Julie Vojtkovi kalendář 2021

 

p.s. bude se špatně posílat, pro zájemce případně uděláme výdejní okénko- pokud to půjde 😊...ale i tu poštu vymyslíme. Objednávky na vojtkova@vojtek-av.com nebo tel. 723887977.

 

PŘIPÍJÍM NA ZDRAVÍ S KALENDÁŘEM PRO ROK 2021!

I KDYŽ NEJSEM PROROK ANI VĚDMA,

I KDYŽ SE MI Z ČÍSEL TĚCH HLAVA TOČÍ...

JEDNO VÍM...

V KRAJINĚ LÍBEZNÉ, JIHOMORAVSKÉ,

ZDE POD PÁLAVOU HLEDÁM JEJÍ OČI!

A. Vojtek 2.11. 2020

listopad282020
Za Starú Břeclavú a novinka do e-shopu

Antonín Vojtek - sklenice Krajina mého srdce

Milí přátelé, do prodeje chystáme novou sklenici na víno, do e-shopu ji vložíme co nejdříve. Zdravíme vás, vpomínáme na vše hezké co jsme spolu prožili. Jedním z kmotrů našeho kalendáře byl zpěvák Jožka Černý. Antonín Vojtek dokončil nový obraz Za Starú Břeclavú, na video se můžete podívat zde i s krásnou písní.

listopad152020
Malířův rok začíná na podzim

Antonín Vojtek

 

Co znamená rok pro malíře,

začíná na podzim

a věřte, je to k nevíře,

ale i malíř začíná v tento čas,

s obavami míchá barvy,

kterých ubývá jako dne,

barva mu na paletě stydne tak jako ty jeho staré nohy.

Z ateliéru hledí do zahrady do šedivé oblohy,

vyhlíží první sněhové vločky, ledový vítr, nepohodu

a přeje si, aby dožil zlomu,

toho bodu,

kdy uslyší znovu křehké ptačí pípnutí,

které malíře donutí znovu uvěřit v zázrak vzkříšení.

Kruté jsou pro malíře týdny zmaru, mrazu,

když vidí kolem sebe samou zkázu.

A není dne, aby zrakem svým nerovnal tuby zelené.

Věří, že dožije se dne,

kdy na stoncích magnolie, meruňky, šeříku ne ze zvyku, ale z toužení,

barvami svými zažene v sobě i na plátně čekání, soužení.

Pak začne malíř slavit,

okřeje, zelené, růžové, blankytné barvy míchá,

život začíná ho bavit.

V polích zelená se osení,

on v zahradě věnuje se sázení

a tak má malíř dvojí práci sotva to zvládnout všechno stačí,

na plátnech rozkvetou květy, zazelenají se lužní lesy

a malíř do obrazu vejde, na věk zapomíná jako kdysi.

A čas letí, už zase do školy chystají se děti a malíř,

bože, jaká zrada, než se nadá je to Žofie,

co dne upije a další, další svatí, co chtějí ukrást rok,

byť jenom zdánlivě o slepičí krok.

Ještě malíř namaluje poslední pláno

a už je tu špačků hejno a čas se zrychluje,

sluníčko bledne, ubývá sil, ubývá dne,

vládu přebírá šero, noc,

nezbývá než dožít se do Vánoc.

Přemítat, ostatně jak jinak, co přinese nový rok

a připravit se, bude to zdatný sok.

Boj, tuší to i malíř, bude to boj lítý,

tělo hlásá, pozor si dej, už nejsi jako v mládí hbitý,

abys myslel jen na hody.

Budeš rád, když zvítězíš na body.

 

A. Vojtek listopad 2020

 

Antonín Vojtek

 

Ukázka je z nové tvorby a věřím, že v roce 2021 zase bude možnost vystavovat a setkávat se s vámi. Letos se zrušila velká výstava ve Vile Löw-Beer v Brně...a na ni jsem měl připravenou novou kolekci obrazů...Tak si držme palce. A.V.

 

říjen272020
Procházka okolo břeclavského ZÁMKU

Zámek Břeclav

Milí přátelé,

kousek od břeclavského zámku jsme objevili krásné místo, kde rádi odpočíváme. Chce se nám být s vámi, chce se nám pořádat výstavy, chodit do společnosti, pracovat, žít obyčejný život. Je to náročné...a říkala jsem si, co napsat, aby to nebylo patetické, aby to vystihovalo situaci, ve které se v tento čas nacházíme.

Přejeme všem hlavně zdraví, dost sil a energie...a přidávám text, se kterým manžel před chvílí přišel. Snad se zase budeme ve zdraví setkávat.

Zatím musíme přijmout všechna opatření. Držte se. Pořád je ještě optimismus.

Jitka a Antonín Vojtkovi

podzimní motiv- inspirace na obraz

Kroky jdou, mraky plynou,

voda teče, čas se vleče,

chvíli ležím a pak v kleče přemítám.

Já, ty, ona, on, každý je sám.

 

Auta jedou, maminky kočárky vezou,

sekačka trávu seká, člověk se stále leká,

opíráš se holí, Bože, jak to bolí, přemítám.

Pomůže mi někdo? Já to dám?

 

Mé srdce ještě tluče, probuď se přece člověče,

oči si promni, den po dni přemítej.

Máš na to, věř si, dej to dej.

Chmury z čela odlož,

na svět, který se ještě točí se usmívej.

 

A.V. říjen 2020

 

Antonín Vojtek podzim 2020

říjen202020
KRÁSNÝ DÁREK pro milovníky života...

Galerie a ateliér A. Vojtka

a příznivce dobrého vína a také obdivovatele obrazů Antonína Vojtka, chystáme nové motivy na sklenice. Sledujte, prosím, e- shop nebo Fc, brzy vám je představíme!

Kraj bílých ptáků

Krajina mého srdce

říjen192020
KDYŽ jsou GALERIE zavřené

Antonín Vojtek

...galerie jsou zavřené a nikdo neví na jak dlouho...i obrazy potřebují své diváky, proto dnes přidáváme poslední olejomalbu Antonína Vojtka a chcete-li, novinky můžete sledovat také na Fc ...

 

"Za krásou se jezdí

do dalekých zemí

každý to zná,

každý to ví,

však nejkrásnější krajina

je ta u jezera Bruxa,

tam u Břeclavi."

Antonín Vojtek podzim 2020

říjen92020
NĚHA AKVARELU výstava

Galerie 99 Něha akvarelu

VÝSTAVU OTEVŘEME BEZ VERNISÁŽE dle nařízení v nouzovém stavu ČR.

 

MILÍ NÁVŠTĚVNÍCI, MUSELI JSME LETOS UPRAVIT VÝSTAVNÍ PLÁN, PROTOŽE KORONA KRIZE MĚNÍ MOŽNOSTI I V NAŠÍ PRÁCI. Připravujeme tedy úplně nové výstavy, snažíme se přizpůsobit situaci a věříme, že to společně zvládneme.

 

Antonín Vojtek

 

 

Něha akvarelu – nová podzimní výstava v Galerii 99 v Břeclavi, na kterou srdečně zveme v tomto roce. Představíme vám zejména zcela novou tvorbu Antonína Vojtka- cyklus kolorovaných kreseb. Akvarel je elegantní a těžká technika. Pro většinu z nás známá jako malování vodovými barvami. U akvarelu jde o něhu, lehkost a jistotu. U akvarelu se nedá nic opravovat, měnit. Obrazy mají většinou čisté, jasné barvy a tím vzbuzují pocit jasu a křehkosti. Zahájení této prodejní výstavy se uskuteční v pátek 9. října 2020 v 17 hodin. Výstava potrvá do vánočního období.

NĚHA AKVARELU . kolektivní výstava obrazů

září302020
Tenis to je UMĚNÍ

Antonín Vojtek - Tenis to je umění

Vážení a milí, tenis je úžasná hra, co myslíte? Možná ho rádi hrajete, možná jen pozorujete, ale určitě si nenechejte ujít možnost podívat se na přiložené video a podívejte se, jak se nechají inspirovat umělci. Najdete ho zde a obrazy později také v knihách profesora J. Maliny.

 

Tenis to je umění - Julie Vojtková

 

Autora současného knižního titulu TENISOVÁ RAKETA ve výtvarných a básnických variacích, celostního antropologa prof. Jaroslava Malinu, čtenářská obec zná jako špičkového učence, ale i zarytého tenisového nadšence, jenž celoživotně zdárně praktikuje „bílý sport králů“ jako umění i vědní obor, pro nějž se začíná prosazovat označení tenisologie. Lze jen doufat, že dva velkoryse pojaté tenisologicky-uměnovědné projekty, Jaroslav Malina – Tomáš Bím, UVEDENÍ DO TENISOVÉHO UMĚNÍ (Antropologické a výtvarné hledisko) a Jaroslav Malina, TENIS HUMORNĚ I VÁŽNĚ aneb Z ČESKA DO WIMBLEDONU A ZASE ZPÁTKY (slovem i obrazem) připravené k vydání v brněnském Akademickém nakladatelství CERM, přes koronavirové a s nimi spojené ekonomické krize záhy spatří světlo světa k potěše všech zainteresovaných milovníků sportovní historie, výtvarných děl inspirovaných tenisem, Malinových nenapodobitelných poetických komentářů a fundovaných encyklopedických výkladů.

Za provokativní ochutnávku k plánované tenisové trilogii lze považovat současný svazek, který vsadil na zdánlivě prozaickou součást sportovního vybavení, tenisovou raketu, nadto její vysloužilé a dávno odložené exempláře, jež by v lepším případě skončily jako memorabilia podivínských sběratelů, v tom horším někde na skládce komunálního odpadu. Z malinovsky osvícené iniciativy se ale tyto pro běžného nezainteresovaného jednotlivce nezáživné předměty převtělily díky umu bezmála tří desítek našich předních výtvarníků v hodnotné umělecké objekty – v duchampovské tradici nevšední „ready mades“. Malinovy básnické doprovody každého vyobrazení vyvracejí vžitou představu, že raketa je běžný nástroj pro odpal míčků, jež v dřevních dobách předchůdkyně tenisu, jeu de paume („hra dlaní“), bylo nutné bolestivě odrážet holou rukou či rukavicí.

Pokud bychom chtěli s jistou nadsázkou parafrázovat obsah tohoto raketového opusu, nabízí se maně slovní hříčka „Tenisová raketa je naše parketa“. Označení parketa převzaté ze sportovního zpravodajství, původně v halové košíkové, napovídá, že zúčastnění výtvarníci si téma „ready made raket“ bytostně osvojili, jsou v něm jako doma. O to hodnotnější jsou jejich výsledné artefakty, využívající hlavně motivy hlavy (dlouhodobý předmět fascinace J. Maliny), fyziognomie, výpletu navozujícího představu mřížoví apod., podle umělcovy/umělčiny fantazie. Autor těchto řádek se k příměru raketa vs. parketa dal inspirovat titulem antologie kriminálních příběhů z tenisového prostředí (Otto Penzler [2009], Murder Is My Racquet. New York: Hachette Book Groups), který díky své ambivalenci umožňuje překlad „Vražda je má raketa/branže, rachota“. Tím rozhodně nechce naznačit, že vyobrazené rakety a s nimi spojené příběhy evokují násilí tak jako zmíněná publikace – právě naopak, snad až na jedinou výjimku („Zločin a trest“, kdy aktérka nesportovně roztříští hlavou své rakety hlavu hlavního rozhodčího), jde vesměs o výjevy pohodové, umožňující vychutnat si – přes zvýšenou agresivitu prudkých smečů a vražedných podání, jež přinesl „raketový“ technologický pokrok – lahodné ovoidní tvary uměleckých děl a doprovodných poetických variací.

září202020
NEDĚLNÍ POZDRAV - kde, kdy, jak?

Vážení a milí přátelé a příznivci výtvarného umění,

 

zdravíme Vás v těchto podivných časech, které pro nás nejsou lehké. Snažíme se pracovat ve ztížených podmínkách a dovolujeme si Vás informovat. Změny

nás také výrazně zasahují a naše možnosti hodně limitují.

 

1. I letos jsme se zapojili a podpořili projekt otevřených ateliéru DOA

2020. Navštívit nás můžete 26. září 2020 od 14-17 hodin.

 

2. V Galerii 99 v Břeclavi na Slovácké ulici zahájíme 9. října v 17 hodin

výstavu Něha akvarelu, kde také uvidíte nové kolorované kresby A. Vojtka

z cyklu z Jižní Moravy 2020.

 

3. Stále ještě trvá výstava A. Vojtka v Brně v galerii TITANIUM Nové Sady 25

až do 15. října 2020.

 

4.Stali jsme se součástí skvělého hudebního festivalu LVHF a vidět se můžeme

17. října 2020 ve Valticích v době konání závěrečného galavečera,kde vystoupí Čechomor s Moravskou filharmonií Olomouc.

 

5. Pracujeme na finální podobě kalendáře pro rok 2021. Včas vás o jeho formě

budeme informovat zde na webu nebo veřejném profilu Fc.

 

Také máme nový e-shop a prosím, nenechávejte nás v tom.

Děkuji všem, kteří nás již jakkoliv podpořili a věříme, že tuto náročnou

dobu překonáme.

 

Děkuji také za přizvání ke spolupráci na vzniku nového hudebního klipu,

který najdete i mezi našimi videi.

 

 

Přejeme Vám klidné a krásné babí léto a hlavně zdraví!

 

S pozdravem

Jitka a Antonín Vojtkovi

 

20. září 2020

 

Julie a Antonín Vojtkovi

září142020
Cyklus kreseb Z jižní Moravy 2020

Antonín Vojtek z cyklu kreseb z Jižní Moravy 2020

Vážení příznivci jižní Moravy, vážení návštěvníci, milí přátelé,

nadále upřednostňujeme osobní setkání v ateliéru nebo na akcích, výstavách, v galeriích...Ale rozhodli jsme si pro vás připravit novinku.

Budete mít možnost si zakoupit orig. kolorované práce Antonína Vojtka z cyklu Z jižní Moravy 2020. Díla na e- shopu nebudou adjustovaná a budou vhodná i k zaslání poštou jako volné listy. Věříme, že vás to potěší.

Jitka a Antonín Vojtkovi

  <<   <   1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   >   >>  

Co nás čeká

MMG Břeclav - výstava 2024 A.V. oslava 90 narozenin
Zahájení výstavy v Havlíčkově vile
Zlín film festival a Salon filmových klapek 2024
Víkend otevřených zahrad 2024
Výstava MGP Prostějov
NAROZENINOVÝ rok Antonína Vojtka

Novinky stručně

GRAND PRIX MOBITEX 2024 STUDENT
Květiny roku - výstava Veroniky Áčové
LEDNÁČEK k narozeninám
Životní jubileum Antonína Vojtka - 90
OBLÁČEK ZAPOMNĚNÍ narozeninový pozdrav A.V.

Všechna práva vyhrazena

Použití pouze s písemným souhlasem autora

Galerii 99 nyní najdete také na facebooku

Videa z akcí

 

Užití cookies

Užití cookies

Navštívíte-li webové stránky vojtek-av.com a kteroukoli jejich subdoménu, jsou na nich v některých případech použity tzv. cookies.

Jedná se o tyto případy:

- Hlasujete v anketě: do cookies je poznamenáno, že jste hlasovali, abyste nemohli v téže anketě hlasovat znovu.

- Nakupujete v e-shopu: do cookies se zaznamenávají údaje z košíku i Vaše osobní údaje, které jsou po potvrzení nákupu opět smazány.

- Čtete články: do cookies se poznamená údaj o kliknutí na článek pro účely statistiky čtenosti článku.

Použití cookies můžete kdykoliv zakázat v nastavení svého internetového prohlížeče. Stránky pak budou fungovat stejně s výjimkou výše uvedených funkcí.
Pro nakupování povolte cookies a javascript

JOUDAweb - autorka © Taťána Kubátová, e-mail:obchod@tkweb.cz, web: www.jouda.tkweb.cz            Aktualizováno: 8. 4. 2024